0

Szeretnéd felturbózni a külsődet? Érdekel, hogy milyen változások lesznek idén a divat világában? 4 pontban összeszedtük Neked, milyen frizurát, sminket válassz, illetve milyen ruhákat és kiegészítőket érdemes beszerezned idén, hogy igazán divatos legyél.

1. Haj

Idén a természetesség hódít majd a frizurák terén, így a természetes hajszín, vagy a szélfútta hatást keltő frizura tökéletes választás lehet. A kissé kócos hatást keltő kontyok és lófarkak is trendik lesznek 2019-ben, így legalább kevesebb időt kell tölteni a tükör előtt.

Ha mégis festenéd a hajad, 2019 hajszíne az élő korall és a jeges szőke (platinaszőke hűvösebb) lesz.

2. Smink

2019-ben a dúsabb, vastagabb szemöldök jön divatba. A szemhéjpúdereknél a természetes színek kerülnek előtérbe.

Idén továbbra is divatosak maradnak a csábító vörös ajkak, a sötétszürke füstös szemek, és a pasztell színárnyalatok.

Ha nem értesz a smink készítéséhez, akkor ezeket az alap technikákat egy sminktanfolyamon is elsajátíthatod.

3. Ruha

Idén a kockás ruhák háttérbe szorulnak, és a csíkos variációk kerülnek előtérbe. Aki igazán divatosan szeretne öltözködni, mindenképpen szerezzen be néhány ingruhát, és oversize darabokat. Az év divatszíne a narancssárga, díszítésként pedig a flitterek.

4. Cipő és táska

2019 ismét a kiegészítők éve lesz. A cipőknél és táskáknál divatosak lesznek a bonyolult díszítőelemek és a virágmotívumok. Jellemző lesz a túlzott díszítés, a különböző díszítőelemek (pl. csatok és fűzők) az eltérő anyagok ötvözése. Újra divatba jönnek a hegyes orrú cipők, és a hatalmas sarkak, ugyanakkor az egyszerű bokacsizmák, lapos szandálok és sportos cipők sem mennek ki a divatból 2019-ben.

Nemcsak a cipők, hanem a táskák esetében is trendi lesz a különböző minták és anyagok ötvözése. A minták közt a ’70-es ’80-as éveket idéző feliratok, virágok, mesefigurák és meghökkentő díszítések is megjelennek.

A meglepő formájú, vagy éppen túlméretezett táskák is divatosak lesznek idén, de az igazán nagy meglepetést az újra divatba jövő övtáskák okozzák majd.

122 sorozat, amit érdemes nézni 5. rész

Previous article

12 romantikus film egy meghitt hétvégére a pároddal 10. rész

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Divat