4 szuper tipp, hogy trendi legyen a külsőd

Szeretnéd felturbózni a külsődet 2016-ra? Érdekel, hogy milyen változások lesznek idén a divat világában? 4 pontban összeszedtük Neked, milyen frizurát, sminket válassz, illetve milyen ruhákat és kiegészítőket érdemes beszerezned idén, hogy igazán divatos legyél.

haj-frizura-fodrasz

1. Haj

Idén a természetesség hódít majd a frizurák terén, így a természetes hajszín, vagy a szélfútta hatást keltő frizura tökéletes választás lehet. A kissé kócos hatást keltő kontyok és lófarkak is trendik lesznek 2016-ban, így legalább kevesebb időt kell tölteni a tükör előtt.

Ha mégis festenéd a hajad, 2016 hajszíne a pezsgő platina lesz, mely a szőke és barna árnyalatokat ötvözi. Ezt a hatást platinaszőke, szőkésbarna és világosbarna melírcsíkokkal lehet elérni, és sokkal természetesebb hatást nyújt, mint az egyszerű, platinaszőke hajfestés.

2. Smink

2016-ban a dúsabb, vastagabb szemöldök jön divatba. A szemhéjpúdereknél a természetes színek kerülnek előtérbe.

Idén továbbra is divatosak maradnak a csábító vörös ajkak, a sötétszürke füstös szemek, és a pasztell színárnyalatok.

Ha nem értesz a smink készítéséhez, akkor ezeket az alap technikákat egy sminktanfolyamon is elsajátíthatod.

smink-kozmetikus
divat-ruha

3. Ruha

Idén a színes ruhák háttérbe szorulnak, és a fekete-fehér variációk kerülnek előtérbe. Aki igazán divatosan szeretne öltözködni, mindenképpen szerezzen be néhány ingruhát, és oversize darabokat. Újra visszaköszönnek 2016-ban a hetvenes éveket idéző retró darabok, díszítésként pedig a rojtok és a flitterek.

4. Cipő és táska

2016 ismét a kiegészítők éve lesz. A cipőknél és táskáknál divatosak lesznek a bonyolult díszítőelemek és a virágmotívumok. Jellemző lesz a túlzott díszítés, a különböző díszítőelemek (pl. csatok és fűzők) az eltérő anyagok ötvözése. Újra divatba jönnek a hegyes orrú cipők, és a hatalmas sarkak, ugyanakkor az egyszerű bokacsizmák, lapos szandálok és sportos cipők sem mennek ki a divatból 2016-ban.

Nemcsak a cipők, hanem a táskák esetében is trendi lesz a különböző minták és anyagok ötvözése. A minták közt a ’70-es ’80-as éveket idéző feliratok, virágok, mesefigurák és meghökkentő díszítések is megjelennek.

A meglepő formájú, vagy éppen túlméretezett táskák is divatosak lesznek idén, de az igazán nagy meglepetést az újra divatba jövő övtáskák okozzák majd.

cipo-divat-ruha

Tanfolyamok széles választékban