0
Az ünnepi hangulathoz hozzátartozik a szép karácsonyi dekoráció. Nem kell rengeteg pénzt költeni a boltban vásárolható darabokra, hiszen egy kis kreativitással gyönyörű karácsonyi dekorációkat készíthetünk rövid idő alatt.
 

1. Karácsonyfagömb / Lámpabura egyszerűen

 
Az elkészítéshez nincs másra szükséged, csak madzagra, festékszóróra, PVA Glue ragasztóra, egy lufira és némi gyurmaragasztóra. A végeredményt mérettől függően karácsonyfadíszként vagy lámpaburaként is használhatod.

Az elkészítés menetét az alábbi videón megtekintheted:

2. Karácsonyi váza készítése

 
Amire szükséged lesz hozzá: egy borosüveg, madzag, ragasztópisztoly, díszítőelem (pl. fa betűk), fenyőág, olló,csiszolópapír. Az elkészült váza nem csak a vacsoraasztalnál mutat majd jól, de kiváló személyes, egyedi ajándék is válhat belőle, ha az ajándékozott keresztnevének kezdőbetűjével díszíted az üveget.

3. Egyedi karácsonyfagömbök

 
Az elkészítéshez szükséged lesz átlátszó üveggömb karácsonyfadíszekre, színes cukorkákra, színes selyemszalagra. Ha nincs sok kézügyességed, mégis szeretnél egyedi és kreatív karácsonyfadíszeket készíteni, ez a neked való dekoráció. Kb. 2 perc alatt elkészül, és gyakorlatilag bármilyen színben elkészíthető.

4. Karácsonyi asztaldekoráció

 
Ehhez több alapanyagra van szükség, de szinte semmilyen kézügyességet nem igényel az elkészítése. Amire szükséged lesz: egy egyszerű tálca vagy dísztál, gömb karácsonyfadíszek, egy vastag gyertya, dekorkavics, csillag alakú karácsonyfadíszek, szalag, fenyőágak, ragasztópisztoly. A végeredmény csodásan mutat majd a karácsonyi vacsora mellett az asztalon.

5. Karácsonyi tobozmanó

 
A gyermekek kedvence lehet a kedves kis tobozmanó, és az elkészítésükbe a kisebbeket is be lehet vonni. Az elkészítéshez csak tobozra, hobbyboltban kapható papírgolyóra, színes krepp papírra, zsírkrétára, ragasztóra, esetleg csillámragasztóra van szükség. Az elkészült tobozmanókat asztaldísznek és karácsonyfadísznek is kitehetjük.

6. Mécsestartó befőttes üvegből

 
Ez a mécsestartó ötletes ajándék lehet karácsonyra, de szuper karácsonyi dekorációnak is elkészíthetjük. Nincs másra szükség hozzá, mint egy befőttes üvegre, mécsesre, öngyújtóra, kinyomtatott kottára, papírra, tollra, ollóra, ragasztópisztolyra és színes szalagra.

Hova menjünk a két ünnep között? – Tuti tippek a téli szünetre

Previous article

4 szuper ajándékötlet a főzés szerelmeseinek

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.