0

Nem sokára itt van május elseje, ami szerencsére idén hétfőre esik, így előttünk áll egy újabb hosszú hétvége, amit kikapcsolódással tölthetünk. Ha idén valami új élményre szeretnél szert tenni egy új városban, akkor most ajánlunk neked néhány programot, ami elnyerheti a tetszésedet.

 

Majális Budapesten:

III. Városligeti majális (2017. április 29-május 1.)

A Budapestre vágyóknak több lehetősége is lesz a szórakozásra a hosszú hétvége folyamán. Részt vehetnek például a III. Városligeti majálison, ahol 3 napon keresztül lesz minden, ami szem-szájnak ingere, ínycsiklandó ételek, finom italok, vásár, vidámpark, és természetesen fellépők, mint pl.: Gáspár Laci, a Happy Gang, Nótár Mary. Aki tehát Budapesten jár ebben az időpontban, mindenképpen látogasson el a Városligetbe.

Tabán fesztivál (2017. május 1.)

A hazai könnyűzene szerelmeseinek is van egy jó ajánlatunk, ez pedig a Tabán fesztivál, ami egy nagy múltra visszatekintő ingyenes könnyűzenei fesztivál Budapesten. A Gellért-hegy és a Várhegy közötti területen már az 1970-es évek óta szerveztek koncerteket május elseje alkalmával. Egy pár éves megszakítás után 1997-ben ismét újraindították a fesztivált, és 2017-ig minden évben megrendezésre került. Idén olyan fellépőkkel találkozhatunk, mint pl. a Beatrice, Deák Bill Gyula, Hobo vagy a Tátrai Band.

További részletek a linken: KATTINTS IDE

 

Majális vidéken:

Persze azok sem maradnak jó programok nélkül, akik a nagyváros forgatagát szeretnék a hátuk mögött hagyni, esetleg az ország egy távolibb pontjára szeretnének utazni, vagy csak egyszerűen nyugodt, családias kikapcsolódásra vágynak. A vidéki rendezvények között is van miből válogatni.

3 helyszín, amit érdemes tavasszal meglátogatnod

Previous article

Könyvajánló: 7 sikerlistás könyv, amit érdemes elolvasnod a Gasztronómia kategóriában

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.