6 tipp, hogy hol majálisozzunk

Nem sokára itt van május elseje, ami szerencsére idén hétfőre esik, így előttünk áll egy újabb hosszú hétvége, amit kikapcsolódással tölthetünk. Ha idén valami új élményre szeretnél szert tenni egy új városban, akkor most ajánlunk neked néhány programot, ami elnyerheti a tetszésedet.

Majális Budapesten:

 
III. Városligeti majális (2017. április 29-május 1.)
 
A Budapestre vágyóknak több lehetősége is lesz a szórakozásra a hosszú hétvége folyamán. Részt vehetnek például a III. Városligeti majálison, ahol 3 napon keresztül lesz minden, ami szem-szájnak ingere, ínycsiklandó ételek, finom italok, vásár, vidámpark, és természetesen fellépők, mint pl.: Gáspár Laci, a Happy Gang, Nótár Mary. Aki tehát Budapesten jár ebben az időpontban, mindenképpen látogasson el a Városligetbe.

budapest-77610

Tabán fesztivál (2017. május 1.)

A hazai könnyűzene szerelmeseinek is van egy jó ajánlatunk, ez pedig a Tabán fesztivál, ami egy nagy múltra visszatekintő ingyenes könnyűzenei fesztivál Budapesten. A Gellért-hegy és a Várhegy közötti területen már az 1970-es évek óta szerveztek koncerteket május elseje alkalmával. Egy pár éves megszakítás után 1997-ben ismét újraindították a fesztivált, és 2017-ig minden évben megrendezésre került. Idén olyan fellépőkkel találkozhatunk, mint pl. a Beatrice, Deák Bill Gyula, Hobo vagy a Tátrai Band.

További részletek a linken: KATTINTS IDE
 

Majális vidéken:

 
Persze azok sem maradnak jó programok nélkül, akik a nagyváros forgatagát szeretnék a hátuk mögött hagyni, esetleg az ország egy távolibb pontjára szeretnének utazni, vagy csak egyszerűen nyugodt, családias kikapcsolódásra vágynak. A vidéki rendezvények között is van miből válogatni.

Debreceni Táncos Majális (2017. május 1.)

Május elsején Debrecenben a táncé lesz a főszerep. A Nagyerdei Szabadtéri Színpadon már kora délutántól táncos előadásokkal várják az odalátogatókat. Fellépnek a debreceni tánciskolák, táncegyüttesek, művészeti iskolák. A színpadtól nem messze, a Békás-tónál, pedig lesz kirakodóvásár, térzene és játszóház is, így ez egy igazi családi kikapcsolódásnak ígérkezik.

További információk: KATTINTS IDE

fonix-debrecen-majus
sor-koszeg

Kőszegi-Kézműves-Sör-Majális
(2017. április 30. – május 1.)

Kőszegen a város főterén kirakodóvásárral, finom ételekkel és természetesen a névből adódóan sörkülönlegességekkel várják a szórakozni vágyókat. Megkóstolhatunk többfajta kézműves sört, és részt vehetünk hagyományos programokon is, mint például a májusfa állítás, vagy extrémebbeken, mint a BE-JÓ Tűztáncosok bemutatója.

A részletes programot itt találod: KATTINTS IDE

Orosháza – Bogárzói Lóverseny és Majális
(2017. május 1.)

Aki egy kicsit rendhagyóbb programra vágyik, annak ajánlom, hogy látogasson el Orosházára, ahol már évtizedek óta a lóversenypályán tartják a majálist. Itt a lovassportokból kaphatunk egy kis ízelítőt. Láthatunk például galopp, fogathajtó, póni és ügető versenyszámokat. De emellett természetesen az igazi majális hangulat is garantálható, hiszen lesz mit enni, inni és vásárolni.

További információkat itt találsz: KATTINTS IDE

lovak-oroshaza
motor-kunmadaras

HONDA Autós Motoros Majális Kunmadaras
(2017. április 29.–május 1.)

Az autók és motorok rajongóinak is van egy kihagyhatatlan programunk, ez pedig az Autós Motoros Majális Kunmadarason. Ez alatt a három nap alatt megrendezésre kerül két Európa Kupa is, mégpedig a Superstreet Európa Kupa futam és a Street Freestyle Európa Kupa futam. Az autó és motorversenyek szerelmeseinek mondhatni kötelező esemény.

A linkre kattintva megtalálod a teljes programot: KATTINTS IDE

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tanfolyamok széles választékban