Budapesten laksz és sokat jársz étterembe? A hétvégéken a családoddal új éttermeket próbáltok ki? Ha szereted az exkluzív helyeket, nézd meg ezt a listát.
Zeller Bistro
4,6 ★ (1585 vélemény)
Leves:
Napi krémleves 950 HUF
Főétel:
Supreme csirke kukoricával és cukkinivel 3100 HUF
Desszert:
Napi mostoha torta 990 HUF
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“Mitől vagyunk mások?
Azon munkálkodunk, hogy olyat alkossunk ami kedves, finom, felejthetetlen és más.
Mert ezt lehet szeretettel, elhivatottsággal is csinálni. Hazai őstermelők, kis borászatok, kézműves sörfőzdék. Számunkra ez a fontos, mi ezt szeretjük. Ettől lettünk olyanok,amilyenek. Ettől lettünk mások.”
Nyitvatartás:
✘ hétfőn zárva
✓ kedd-vasárnap 12:00 – 1:00
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Arany Kaviár Étterem
4,8 ★ (211 vélemény)
DÉLI BISZTRÓ MENÜ:
Előétel:
Marhatatár orosz mustárral és medvehagymával + Borscs leves
Főétel:
Klasszikus “kijevi” csirkemell
Desszert:
“Szirnyiki” sült túrólepény
A 3 FOGÁSOS MENÜ ÁRA: 4.900 FT/ FŐ
A MENÜ TARTALMAZZA AZ ÁSVÁNYVIZET (1 L)
A SZÁMLA VÉGÖSSZEGÉHEZ 12% SZERVIZDÍJAT SZÁMÍTUNK FEL!
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“FILOZÓFIÁNK: Az Arany Kaviár Étteremben arra törekszünk, hogy vendégeink – a kifogástalan ételek mellett – minden alkalommal igazi élményszerű vendéglátásban részesüljenek. Azt szeretnénk, hogy vendégeinknek a vacsora ne csak az esti program része legyen, hanem a vacsora legyen maga a program.”
Nyitvatartás:
✘ hétfőn zárva
✓ kedd-vasárnap Ebédidő: 12:00-14:30 | Vacsoraidő: 18:00-22:30
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Onyx
4,7 ★ (429 vélemény)
3 VAGY 4 FOGÁSOS EBÉD MENÜ:
Előétel:
Tőkehal, tokhalkaviár, író, kapor vagy Libamáj, pisztácia, zöldalma
Leves:
Ököruszály consommé vagy Gomba veluté, folyami rák, mangalica
Főétel:
Pisztráng, kagyló, sáfrány, fehérrépa vagy Marhaszegy, karalábé, sárgarépa, zsázsa
Desszert:
Túró, barack, levendula vagy Somlói XXI. század
3 fogásos ebéd menü:17.900 HUF
4 fogásos ebéd menü:19.900 HUF
Az étel- és italfogyasztásra 15% szervízdíjat számítunk fel. Áraink HUF-ban értendőek
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“HAGYOMÁNY ÉS EVOLÚCIÓ RANDEVÚJA BUDAPEST SZÍVÉBEN: Budapest szívében a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit 2007 áprilisában az Onyx étterem. Az étterem nyitásával célunk az volt, hogy Magyarországon is legyen nemzetközi mércével is elismert étterem. Az étterem a patinás Gerbeaud Kávéház tőszomszédságában található, a régi „Kis Gerbeaud” helyén. Az étterem és a Kávéház filozófiája egy, vagyis a tradíció és az innováció találkozása.”
Nyitvatartás:
✘ vasárnap és hétfőn zárva
✓ csütörtök-szombat Ebéd: 12:00 – Utolsó érkezés időpontja 13:30
✓ kedd-szombat Vacsora: 18:30 – Utolsó érkezés időpontja 20:30
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Kakas Étterem
4,7 ★ (2009 vélemény)
Leves:
Kakasleves tojásával és csigatésztával 890 HUF
Főétel:
Nagymamám titka – Sonkával, sajttal, füstölt kolbásszal töltött csirkemell sültburgonyával és jázminrizzsel 2590 HUF
Desszert:
Madártej mandulás habbal 790 HUF
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“A szakmai fórumokon többek között az „Év Kisvendéglője”, illetve a „Védnöki Tábla” elismeréseket is megkaptuk. Bátran kijelenthetjük, a Kakas Étterem napjainkban már azon kevés vendéglők egyike, amelyekről bel- és külföldi látogatóink egyaránt az őszinte elismerés hangján beszélnek.”
Nyitvatartás:
✓ hétfő-szombat: 12:00 – 23:00
✓ vasárnap: 11:30 – 22:00
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Baraka Restaurant and Bar
4,7 ★ (193 vélemény)
EBÉD MENÜ: 3 fogás 6 990 HUF
Előétel:
Zellerkrémleves, Granny Smith, ropogós wonton St. Jakab kagyló vagy
Lazac tartár, szezámmag, wasabi, Pak Choi, spenót saláta
Főétel:
Tengeri nyelvhal pankoban, curry-s csicsóka püré, kesudió vagy
„Pekingi” kacsa
Desszert:
Eper, matcha, sansho
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“A Baraka 2001 óta a francia-ázsiai fine dining konyha szerelmeseinek a törzshelye. 2015 áprilisában költöztünk a Budapest történelmi belvárosában lévő Dorottya Palotába, mely csupán néhány lépésre található az ötcsillagos szállodáktól és a Dunától.
Az étterem stílusos, kellemes és sikk atmoszférája a nyitott konyhával a város legjobb gasztronómiai élményét nyújtja.
Az belső kialakítása a hosszú évek alatt összegyűjtött vendég visszajelzésekből táplálkozik.
Az étterem textúrái, ízei és látványa felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt vendégeinknek.
A Baraka ugyanolyan hangsúlyt fektet az italokra, mint az ételekre. A nagyszerűen kialakított itallap és a kézműves koktélok a Barakát Magyarország legizgalmasabb éttermei közé emelik!”
Nyitvatartás (Étterem):
✗ vasárnap: zárva
✓ hétfő-szombat: 11:30-15:00 és 18:00-23:00
Nyitvatartás (AKA Bár):
✗ vasárnap: zárva
✓ hétfő-szombat: 11:30-00:00
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Borssó Bistro
4,7 ★ (437 vélemény)
Leves:
Borssó halleves – normál adag 2 200 HUF
Főétel:
Supreme csirkemell zöldborsó pürével és batáta krémmel 4 100 HUF
Desszert:
Francia citromtorta 1 500 HUF
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“A vendéglátás művészete:
Hitünk szerint a jó kiszolgálás olyan, mint a jó smink: szinte láthatatlan, de a tökéletes szépséget is szebbé varázsolhatja. Nálunk nem felszolgálókkal találkozol. Ha a Borssóba jössz, pincérünk a házigazdád lesz. Olyan szívélyes vendéglátó, aki nem csak arról adhat pontos tájékoztatást, hogy éppen mi fő a konyhában, hanem abban is megbízható tanácsadód lehet, hogy melyik italunk az, amelyik az étel ízét még élvezetesebbé teszi.”
Nyitvatartás:
✗ hétfő: zárva
✓ kedd: 18:00 – 23:00
✓ szerda-vasárnap: 12:00 – 23:00
(15-18h között a konyha zárva)
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
TAMA Restaurant
4,5 ★ (89 vélemény)
Leves:
Gulyásleves, specli 2 850 HUF
Főétel:
Csirkemell, langyos saláta, gomba 4 350 HUF
Desszert:
Epres pavlova 2 150 HUF
Az étlap árain felül 12% szervizdíjat számolunk fel.
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“| az ízek otthona |
Felpezsdítjük a vérkeringést Budapest szívében:
Kellemes enteriőrrel, kifogástalan kiszolgálással és páratlan gasztronómiai különlegességekkel várjuk a gasztronómiai újdonságokra nyitott, hazai és nemzetközi ízeket kedvelőket, kik szeretik kényeztetni érzékeiket és elvárják a magas minőséget.”
Nyitvatartás:
✗ vasárnap: zárva
✓ hétfő-szombat: ebéd 11:30 – 15:00 | vacsora 18:00 – 24:00
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
St. Andrea Wine & Gourmet Bar
4,6 ★ (286 vélemény)
ÜZLETI EBÉD:
(Mindig változik a menüsor)
Előételek, Levesek:
Görögdinnye, paradicsom, uborka
Meggyleves, prosciutto, mandula, sarawak bors
Paradicsom consommé
Főétel:
Rántott Beregi csirke, burgonyapüré, uborkasaláta
Sertéspofa, búza, zöldek
Padlizsán, bryndza
Desszert:
Füstölt csokoládé, barack, levendula
Cékla, szeder, zsendice
A háromfogásos menü ára
1 dl borral (Akutyafáját 2015 vagy Napbor 2016),
vagy 1 pohár szörppel
3200 HUF + 12,5% szervizdíj
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“Lassan 10 éve történt, amikor először jártunk Egerszalókon. Megismertük Lőrincz Gyurit, találkoztunk St. Andival és a gyerekekkel, kóstoltuk a borokat. Beszippantottuk a pince illatát, álltunk a Nagy-Eged-hegyen és csodáltuk a tájat, a hullámzó dombokat és éreztük a természet közelségét, az energiákat. Láttunk napfelkeltét és néztük a Napot, amint elbújik a szőlőtőkék mögött. Megéltünk itt néhány ébredező tavaszt, forró és szikrázó nyarat, langyos őszt és csikorgó téli hónapokat.
És minden alkalommal úgy éreztük, itt valami más van.. ENERGIÁK. ÉRZÉSEK. ÍZEK. HANGULATOK. ÉRZELMEK. NAGY BOROK. Így álmodtuk meg a ST. ANDREA WINE & GOURMET BÁR-t… Elhoztunk Budapest belvárosába egy pici darabot a pincészetből, a dűlőkből, a színekből, az érzésekből, a gondolatokból, hogy közvetítsük mindazt, amit Dr. Lőrincz György és családja képvisel.
Séf: Barna Ádám | Étteremvezető: Lizsicsár Miklós “
Nyitvatartás:
✗ vasárnap: zárva
✓ hétfő-péntek: 11:00 – 23:00
✓ szombat: 18:00 – 23:00
Kattints ide és nézd meg a weboldalt!
Dzsungel Kávézó és Étterem
4,2 ★ (1196 vélemény)
Leves:
Cammogó gyógyír (Marha legnemesebb húsából ízletes gulyás leves, magyarosan) 990 HUF
Főétel:
Lomha dromedár (Struccsült, vargányagombás mártással, fűszeres gombócokkal körítve) 3190 HUF
Desszert:
Maki-Hari (Datolyás csokoládétorta alma mártáson tálalva) 790 HUF
AJÁNLÓ AZ OLDALRÓL:
“Kaland az ízekben, kaland a környezetben! Várjuk Budapest egyik legkalandosabb éttermében. Akár a Szahara homokját, a dzsungel bujaságát, az óceán mélyét, vagy a kalózhajó fedélzetét választja vacsorája helyszínéül, garantáljuk, hogy az izgalmas környezet mellett egzotikus ízeink is elvarázsolják! Kóstolja meg a Nílusi Szörnyet, vagy a Tasmán Ördögöt, majd öblítse le belga ribizlis, vagy indiai rizssörrel. A Crazy Cafeban karaoke és buli várja a szórakozni vágyókat.”
Nyitvatartás:
✓ vasárnap-csütörtök: 12:00 – 24:00
✓ péntek-szombat: 12:00 – 01:00
Comments