0
Pároddal inkább horrorfilmeket néztek, mint romantikus vígjátékot? Szereted a rémisztgetős, szellemekkel teli horrorokat? Akkor ez a lista biztosan tetszeni fog Neked. A horrorfilmek listája több részből fog állni és nem egy 1-100-ig értékelt listát látsz majd, ami csökkenő sorrendben megy a legjobb felé.
 

A válogatott filmek leírásait a mafab.hu oldal alapján készítettük el.

[Rec]

(Rec)

Tartalom:

Egy merész riporter (Manuela Velasco), és hasonlóan bátor operatőre a legújabb valóságshow elkészítésén dolgozik. Feladatuk, hogy kövessék a tűzoltókat, és filmre vegyék életmentő munkájukat. Így első kézből tudnak tudósítani a forró helyzetekről. Az egyik éjszaka valami olyasmi történik, amire senki nem számított. Egy öreg néni megharapja az egyiküket, mire a rendőrség drasztikus lépést kénytelen tenni: karanténba zárják az épület valamennyi lakóját. Odabent azonban a fertőzés rohamos iramban szedi az áldozatait.

 

IMDB: 7,4/10 | Mafab: 81/100

Ördög

(Devil)

Tartalom:

Ez a nap is egy átlagos munkanapnak ígérkezik. Egy Philadelphiai irodaház liftjébe öt ismeretlen száll be, hogy elkezdhessék az aznapi robotot. A lift azonban elakad. Ami elsőre egyszerű kellemetlenségnek tűnik, hamarosan sokkal borzasztóbb helyzetbe csap át. A lift utasaival egyre másra történnek rémisztőbbnél rémisztőbb dolgok, mígnem megsejtik: az eseményeket közülük irányítja valaki, aki nem más, mint maga az ördög.

 

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 77/100

A köd

(The Mist)

Tartalom:

David Crayton (Thomas Jane) és családja egy átlagos amerikai kisvárosban lakik, ahol egyik éjszaka egy hatalmas vihar kicsavarja a kert fáit, betöri a ház galériáját, és elsüllyeszti a csónakházat. A helyrehozatalhoz szükséges eszközök miatt apa és fia elmegy a helyi szupershopba. Amíg vásárolnak, tejszerű köd ereszkedi a városkára, majd egy vérző orrú helyi lakos ront be a boltba, aki azt állítja, hogy valami mozog a ködben, és elragadja az embereket.

 

IMDB: 7,1/10 | Mafab: 80/100

Cloverfield Lane 10

(10 Cloverfield Lane)

Tartalom:

A 10 Cloverfield Lane című sci-fiben egy fiatal lány egy nap egy idegen férfi lakásában tér magához, egy autóbalesetet követően. A férfi azt állítja, hogy megmentette az életét, miközben egy vegyi támadás következtében odakint minden lakhatatlanná vált…

 

IMDB: 7,2/10 | Mafab: 79/100

Démonok között

(The Conjuring)

Tartalom:

Ed és Lorraine Warren feljegyzéseiből ismert annak a családnak a története, akik egy világtól elzárt, tanyasi házban éltek, és egyre félelmetesebb paranormális eseményeknek voltak az elszenvedői. Amikor öt gyermekükkel beköltöznek a házba, még nem tudják, hogy ott él egy másik entitás is, ami egyre agresszívebb és rémisztőbb módokon teszi egyértelművé számukra, hogy nem kívánatos vendégek. A fenyegetővé vált helyzetben paranormális ügyek nyomozóihoz fordulnak, azoban úgy tűnik, még ők sem bírnak el a démonikus lénnyel.

IMDB: 7,5/10 | Mafab: 87/100

Vedd meg a filmet: KATTINTS IDE

Az árva

(Orphan)

Tartalom:

Kate (Vera Farmiga) és John (Peter Sarsgaard) két gyermek boldog szülei. Vágytak egy harmadikra is, de sajnos a babájuk halva született. A családi tragédia megviselte mindkettőjüket, Kate az alkoholizmusba menekült. Idővel túltették magukat a dolgon, és a nőnek a poharat is sikerült leraknia. Kate és John úgy dönt, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket. A Szent Marina árvaházba mennek, hogy kiválasszák a család új tagját. Választásuk Estherre (Isabelle Fuhrman), egy bájos kislányra esik. A lány érkezése vegyes érzelmeket vált ki a család fiatalabb tagjainak köréből. A házban újabb és újabb furcsa és megmagyarázhatatlan események történnek. Kate szerint mindennek az oka az új jövevény, de John nem hallgatja meg. Az asszony nyomozni kezd, hogy kiderítse, kit is fogadtak az otthonukba.

 

IMDB: 6,9/10 | Mafab: 85/100

A barlang

(The Descent)

Tartalom:

Hat barátnő, hogy társukat felvidítsák egy tragikus baleset után, amelyben elvesztette családját, vakációra indul a hegyekbe. A kalandtúra során egy barlangban ragadnak, amiről kiderül, hogy rajta sincs a térképen, így csak magukra számíthatnak. A föld alatt ráadásul valami szörnyűséges leselkedik rájuk.

 

IMDB: 7,2/10 | Mafab: 70/100

Pokolba taszítva

(Drag Me to Hell)

Tartalom:

Christine Brown (Alison Lohman) adóügyintéző. A súlyosan eladósodott Mrs. Ganush (Lorna Raver) haladékot szeretne kérni a házára felvett hitel törlesztésére. Christine, hogy megmutassa, mennyire komolyan veszi a munkáját, durván és megalázóan visszautasítja az asszony kérését, nem sejtve, hogy milyen átkot hoz ez a fejére. Christine élete pokollá változik, és fogalma sincs, hogy ki tudná az átok alól feloldani.

 

IMDB: 6,5/10 | Mafab: 73/100

Mielőtt felébredek

(Before I Wake)

Tartalom:

Egy fiatal pár örökbe fogad egy árva gyereket, akinek rémálmai valósággá válnak, míg ő alszik.

 

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 68/100

Hasznos és olcsó konyhai eszközök, amit érdemes megrendelni az Ebay-ről

Previous article

Könyvajánló: 7 sikerlistás könyv, amit érdemes elolvasnod a Kert, ház, otthon kategóriában

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.