0

Pároddal inkább horrorfilmeket néztek, mint romantikus vígjátékot? Szereted a rémisztgetős, szellemekkel teli horrorokat? Akkor ez a lista biztosan tetszeni fog Neked. A horrorfilmek listája több részből fog állni és nem egy 1-100-ig értékelt listát látsz majd, ami csökkenő sorrendben megy a legjobb felé. Itt a harmadik rész …

 

A válogatott filmek leírásait a mafab.hu oldal alapján készítettük el.

 

You’re Next

(You’re Next)

Tartalom:
Crispian és barátnője Erin, családlátogatásra tartanak, a srác szüleinek házassági évfordulójára. A família apraja-nagyja összegyűlik egy hétvégére, ahol sütögetéssel, nosztalgiával és ismerkedéssel ütik el az időt. Az ominózus éjszakán azonban furcsa állatmaszkos idegenek törnek rájuk és mindenkit holtan akarnak látni. A kezdeti pánik után kiderül, hogy Erinnek van némi tapasztalata a túlélést illetően! 

IMDB: 6,5/10 | Mafab: 74/100

 

Oculus

(Oculus)

Tartalom:
A hányattatott sorsú Russell testvérek, Tim és Kaylie, életét nem hétköznapi gondok keserítik meg. Szüleik brutális gyilkosság áldozatai lettek, amiért Timet el is ítélték. Kaylie azonban biztosan tudja, szüleik halálát természetfeletti erők okozták. Mikor Tim kiszabadul a börtönből, igyekszik normális életet élni, Kaylie azonban nyomozni kezd, hogy bebizonyítsa testvére ártatlanságát. Nem is sejtik, hogy hamarosan újra szembe kell nézniük gyermekkoruk szörnyűségeivel.

IMDB: 6,5/10 | Mafab: 66/100

 

Hívatlanok

(The Strangers)

Tartalom:
A fiatal pár romantikus éjszakája rémálomba fullad, mikor három ismeretlen, maszkos alak jelenik meg az ajtójukban. Az idegenek üldözőbe veszik a párt, akik minden erejükkel azon vannak, hogy megküzdjenek a hívatlan idegenekkel, és túléljenek. A rémálom azonban még épp csak hogy elkezdődött.

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 63/100

 

Ils

(Ils)

Tartalom:
Egy vidéken, az erdő mellett élő fiatal pár éjszaka arra ébred, hogy valaki bejutott a házukba. Furcsa hangokat, motoszkálásokat hallanak, az autójuk eltűnik, a pszichológiai terror után pedig jön a valódi, fizikai veszély. Hamarosan az életükért kell küzdeniük…

IMDB: 6,4/10 | Mafab: 66/100

 

Vaksötét

(Don’t Breathe)

Tartalom:
A történet szerint tinédzserek egy csoportja abban a hiszemben tör be egy vak háborús veterán házába, hogy véghezvihetik a tökéletes, jó anyagi kilátásokkal kecsegtető bűntettet. Csakhogy ez hatalmas tévedés, ugyanis a férfi nem szorul segítségre, ha az otthona megvédéséről van szó.

IMDB: 7,1/10 | Mafab: 83/100

 

Valami követ

(It Follows)

Tartalom:
Egy tizenkilenc éves lány számára az ősznek az iskoláról, a fiúkról és a hétvégi szórakozásról kéne szólnia, de Jayt egy látszólag ártatlan szexuális aktus után látomások kezdik gyötörni, és úgy érzi, valaki követi. A rejtélyes követő bármilyen alakot ölthet. Tisztes távolságból figyel, és ha utolér, meghalsz. Az átoktók csak abban az esetben lehet feloldani, ha az illető szexuális aktus útján átadja valakinek. Azonban ha az illető az életét veszti, ismét bajba kerül az átok eredeti horodozója.

IMDB: 6,8/10 | Mafab: 68/100

Pandorum

(Pandorum)

Tartalom:
A Föld hamarosan végleg elpusztul. Hogy mentsék a menthetőt, az emberek egy űrhajót indítanak útnak a távoli Tanisz bolygó felé. A modern kori Noé bárkája nem más, mint a hatalmas Elysium, egy csillagközi űrhajó, amely hatvanezer embert szállít úti célja felé. Az emberek hibernációs álomban vannak az utazás alatt, ők lesznek azok, akik az ébredés után a magukkal vitt állat és növényfajok segítségével otthont teremtenek az emberiség számára. Az űrhajón csupán a legénység van ébren, akiket kétévente leváltanak. Amikor Paytonra és Bowerre kerül a sor, tanácstalanul állnak a feladat előtt, ugyanis semmire nem emlékeznek, még a nevükre sem. Az Elysium atomreaktorával viszont komoly gondok vannak, ráadásul a hajó fedélzetén idegen lények jelennek meg.

IMDB: 6,7/10 | Mafab: 75/100

 
 

Sötét égboltok

(Dark Skies)

Tartalom:
A békés külvárosi életet élő Barrett család rádöbben, hogy egy szörnyűséges és halálos erő szemelte ki őket magának.

IMDB: 6,3/10 | Mafab: 71/100

 

Ház az erdő mélyén

(The Cabin in the Woods)

Tartalom:
Öt egyetemista srác úgy dönt, hogy egy vidéki házikóban tombolják ki magukat egy hétvége erejéig. Az éjszaka azonban egy rémálommá válik, amikor félelmetes természetfeletti lények támadják meg őket. A srácok pont úgy viselkednek, ahogy azt a horrorfilmekben már megszokhattuk. Eközben egy csapat technikus figyeli és néha irányítja őket. Ugyan megpróbálnak elmenekülni, de bármilyen tervet eszelnek ki, valaki, aki mindent lát, mindig keresztbe tesz nekik.

IMDB: 7,0/10 | Mafab: 69/100

9 horrorfilm, ha a pároddal nem vagytok oda a romantikus filmekért 2. rész

Previous article

VI. Disznótoros kolbászfesztivál Budapesten: 2019.10.11-13.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.