0

Pároddal inkább horrorfilmeket néztek, mint romantikus vígjátékot? Szereted a rémisztgetős, szellemekkel teli horrorokat? Akkor ez a lista biztosan tetszeni fog Neked. A horrorfilmek listája több részből fog állni és nem egy 1-100-ig értékelt listát látsz majd, ami csökkenő sorrendben megy a legjobb felé. Itt az ötödik rész …

 

A válogatott filmek leírásait a mafab.hu oldal alapján készítettük el.

 

Jó éjt, anyu!

(Ich seh ich seh)

Tartalom:
Egy erdőszéli családi ház mellett játszanak az ikrek, mikor anyjuk hazatér egy plasztikai műtét után, teljesen bekötözött arccal. A gyerekek alig ismerik meg az édesanyjukat és egyre nő bennük a gyanú, hogy nem is az igazi anyjuk tért vissza.

IMDB: 6,7/10 | Mafab: 71/100

 

A látogatás

(The Visit)

Tartalom:
A látogatás című horrorban két tinédzser meglátogatja sosem látott nagyszüleit. Az idős házaspárnak édesanyjuk 19 évesen fordított hátat. Már első éjszaka fura eseményeknek lesznek a tanúi a gyerekek, ezeket azonban betudják a nagyszülők korának. Kisvártatva egyre szaporodnak a vészjósló események, amiket már nem tudnak megmagyarázni…

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 73/100

Aki bújt, aki nem

(Jeepers Creepers)

Tartalom:
Darry (Justin Long) és Patricia Jenner (Gina Philips) a tavaszi szünet egyik szép napján épp hazafelé tartanak, amikor egy furgon kis híján leszorítja őket az útról. Nem sokkal később megpillantják az ismert járművet, s annak is szemtanúi lesznek, amint egy titokzatos alak egy lepedőbe csavart tetemet dob a csatornába. A kíváncsi fiatalok úgy döntenek, hogy megnézik mit dobott le az idegen. Lenn egy titkos búvóhelyre találnak, amely telis tele van ijesztő, megcsonkított emberi testekkel. Darry és Patricia tanácstalanok, nem tudják, hogy kit értesítsenek az esetről, de a szörny máris a nyomukban van.

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 66/100

 

Mi

(Us)

Tartalom:
Egy család nyaralni indul a tengerparti házukba, hogy néhány napot pihenéssel és kikapcsolódással töltsenek barátaik körében. Az anyát régi, gyermekkori traumái kísértik az észak-kaliforniai tengerparton lévő casládi házukban, és a furcsa jelenségek miatt egyre paranoiásabban kezd viselkedni. Ám hamar kiderül, hogy félelme nem alaptalan, amikor családjára a saját démoni hasonmásaik támadnak.

IMDB: 7,0/10 | Mafab: 57/100

 

Insidious: A gonosz háza

(Insidious: Chapter 2)

Tartalom:
Egy médiumot meggyilkolnak. A tett elkövetésével egy fiatalembert vádolnak, akinek felesége azonban hisz férje ártatlanságában. Annál is inkább, mert otthonában mind különösebb jelenségeket tapasztal, amelyek mind arra utalnak, hogy az ügy hátterében természetfeletti erők állnak. A nő nyomozásba kezd, amely azonban az ismeretlen, nem evilági gonosz birodalmába kalauzolja őt.

IMDB: 6,6/10 | Mafab: 77/100

 

Parajelenségek

(Paranormal Activity)

Tartalom:
A fiatal pár, Katie és Micah beköltöznek új San Diegó-i otthonukba. Katie, aki hisz a természetfeletti jelenségekben, szokatlan eseményekre lesz figyelmes, de Micah ostobaságnak tartja a dolgot. A nő végül felállít egy kamerát, hátha így bizonyítékot tud szerezni. A pár megdöbbenve tudatosítja, hogy éjszakánként egy démon kísérti őket, és lassan már saját épelméjüket is elveszítik.

IMDB: 6,6/10 | Mafab: 77/100

 

Védtelen gyermek

(Case 39)

Tartalom:
Renée Zellweger szociális munkást játszik ebben a thrillerben: egy különös és titokzatos múltú kislány, a nyugtalanítóan viselkedő Lillith Sullivan ügyét bízzák rá. Ám amikor Emily (Zellweger) úgy próbál segíteni a lányon, hogy az otthonába fogadja, szörnyű rémálom veszi kezdetét. A film másik fontos szereplője Bradley Cooper; a lélegzetelállító történetet váratlan fordulatok és vérfagyasztó befejezés teszi igazán izgalmassá.

IMDB: 6,2/10 | Mafab: 65/100

 

A zátony (2016)

(The Shallows)

Tartalom:
A The Shallows című minimalista thrillerben egy gyászoló fiatal nő úszni indul az óceánban. Azonban a könnyed úszkálás rémálommá változik, mikor egy cápa tűnik fel a közelében. Egy bójára felkapaszkodva sikerül kimenekülnie a vízből, azonban a part és közte ott köröz a vérszomjas ragadozó…

IMDB: 6,3/10 | Mafab: 71/100

A tébolyultak (2010)

(The Crazies)

Tartalom:
Ogden Marsh egy nyugodt kis városka, ahol David Dutonnak, a Sheriffnek nem akad túl sok feladata. Mindez egyik napról a másikra megváltozik. Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik derék polgár puskával ment el baseball meccset nézni. A furcsa cselekmények gombamód szaporodnak, mintha mindenki megőrült volna a városban. A gyilkos hajlamok nem ismernek határok, az egyik polgár például a családjára gyújtja a házukat. David a város közelében található mocsárban egy lezuhant katonai repülőgépet vesz észre. Minden bizonnyal van valami köze a hirtelen változásokhoz. Az életben maradtak kicsiny csapata megpróbál menekülni, ám a katonaság vesztegzár alatt tartja a várost.

IMDB: 6,5/10 | Mafab: 70/100

9 horrorfilm, ha a pároddal nem vagytok oda a romantikus filmekért 4. rész

Previous article

9 horrorfilm, ha a pároddal nem vagytok oda a romantikus filmekért 6. rész

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.