0

SCHIESSER – Természetesség, Korszellem, 1875 óta

 
Talán sokaknak ismerősen hangzik a SCHIESSER márka neve, hiszen egy időben, hazánkban is elérhető volt ez a különleges németfehérnemű. Szekrényünk mélyén, vagy ruhaszárítónkon még a mai napig rábukkanhatunk egy-egy darabra, hiszen kiváló minőségéből fakadóan erre reális esély van. A jó hír az, hogy azoknak sem kell elkeseredniük, akik számára ismeretlenül cseng a név, hiszen még változatosabb árukészletével 2015-től újra elérhetővé vált Magyarországon.

Megbízható, könnyen kezelhető webáruházban válogathatunk a széles kínálatból, illetve az üzletkeresőt nézve láthatjuk, hogy már több nagyvárosi üzletben személyesen is megvásárolhatjuk a termékeket. A márka magyar facebook oldalán (facebook.com/schiesserhu) folyamatosan tájékozódhatunk a hírekről, akciókról.

Nehéz megtalálni azokat a szetteket, amik szépek és kényelmesek, mindamellett mindenhez passzolnak! A SCHIESSER nem csupán egy átlagos fehérnemű, letisztult forma és kényeztető érzés jellemzi, nők, férfiak, gyerekek, nagyszülők is megtalálhatják a számukra értékes darabokat. Többféle fazon, szín és anyaghasználat közül választhatunk, legyen szó elegáns alkalomról, otthoni pihenésről, romantikus estéről, nyaralásról, munkáról, iskoláról, óvodáról, vagy akár sportról, biztosak lehetünk benne, hogy a SCHIESSER-ben nem fogunk csalódni!

Néhány tipp fehérnemű választáskor:

 

  • Fontos, hogy az adott darab ne csak esztétikus legyen, hanem kényelmes is.
  • „A kevesebb néha több!”- „Ne lógjon ki, ne vágjon be, ne legyen túlcsipkézett!” Figyeljünk arra mi alá mi illik, mind színben- mind formában, nem biztos, hogy célszerű minden alkalomra ugyanazokat a fehérneműket viselni, sőt! Mindennek megvan a maga ideje.
  • Ne féljünk az alakformáló fehérneműktől, sokszor nagyon hasznosnak bizonyulnak, ugyanúgy, mint a lézervágott darabok!
  • Sporthoz, sportmelltartó dukál! Ne siránkozzunk, ha nem választottunk megfelelő melltartót, a gravitáció igenis létezik!
  • Nem utolsó sorban… felejtsétek el végre a szilikon pántot! ? Helyette válasszatok pánt nélküli vagy keresztpántos megoldásokat!
  • Természetesen e dolgok nem csak a hölgyekre érvényesek, Uraim! óvatosan a zokni – szanda kombóval!

Németh Kristóf: „Egy életre tervezünk Judittal”

Previous article

Molnár Andi nehéz sorsú gyerekekkel készül az ünnepekre

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Divat