0

Egy Instagram felhasználó, Velvet Coke, imádott hírességeinket valóságosabbnak, hétköznapibbnak mutatja be, mint ahogy eddig láthattuk őket. Régi, alig látott fotókat gyűjtött össze közismert emberekről, akik éppen mindennapi életüket élik. Itt a III. rész:

#41 Matthew McConaughey tinédzserként

#42 A képek, melyeket Eve Arnold készített Marilyn Monroeról 1960 nyarán a Kallódó emberek című film forgatásán, talán a legjellemzőbb és legszívbemarkolóbb képek közé tartoznak, amit a balsorsú sztárról készítettek.

„A fotózást teljes mértékben ő irányította” – így emlékezett később a fotós. „Mindent manipulált, engem, a fényképezőt. Nagyon sokat tudott a kamerákról, és soha nem találkoztam még senkivel, aki úgy hatott rájuk, mint ő. Szóval Marilyn azt kapta, amit akart, mert egyáltalán nem volt nyomás alatt. Egy filmforgatáson másképp érzi magát, hiszen ott vannak a végeláthatlan munkaórák, folyamatosan emlékeznie kell a szövegére. Velem más volt, hiszen ő irányította a helyzeteket.

#43 Audrey Hepburn

Mint, ahogy sokan tudják, Audrey Hepburn egy gyönyörű nő volt, és egy jól ismert stílusikon. De ennél még sokkal több minden volt benne. Arra törekedett, hogy jobb ember legyen belőle, szerette terjeszteni a jóindulatot, kedvességet. Egyébként pedig egy erős, független lány volt. Nem bírta nézni, ahogy a nácik kínozták az embereket. Habár édesapja támogatta a nácikat, Audrey titokban ételt csempészett be a holland ellenállók számára. Miközben keményen tanult balettozni, titkos előadásokon szólalt fel a holland nacionalisták ügyében. Később önként jelentkezett, hogy a menekülteket táncolni tanítsa. Sajnos egészségügyi problémái voltak, de elég erős volt az önkénteskedéshez. Nem sokkal később szerepett kapott a Sauce Piquante című darabban, hetente 12 alkalommal lépett föl a színházban, eközben pedig a londoni egyetem óráit látogatta, mellékesként pedig modellkedett is. És a gyerekek segítése mellett ez csak egy része mindannak, amit Audrey tett élete során.

#44 Julia Roberts saját magáról: Én csak egy lány vagyok egy Georgia állambeli kis faluból, akinek volt egy óriási, abszurd álma.

#45 Az álompár – David Bowie és Iman

#46 A Donnie Darko című filmben Jake Gyllenhaal a ritkán pislogás módszerét vetette be, hogy fokozza a hátborzongatóan pszichotikus megjelenését. (Amint éppen Frank irányítja)

#47 Julia Roberts a Sztárom a párom premierjén, 1999

#48 A 19 éves Prince – A fotót készítette Robert Whitman Minneapolis külvárosában a régi Schmitt Music központjánál, 1977

#49 Stanley Kubrick a tükörben éppen selfiet készít a lányával, miközben Jack Nicholson azt hiszi, őt fényképezik

#50 Thelma és Louise, 1991

Eredetileg Michelle Pfeiffer és Jodie Foster lett kiválasztva a szerepre, akik el is vállalták azt, de az előkészületek túl sokáig tartottak, így vissza kellett lépniük egyéb kötelezettségeik miatt.

#51 Károly herceg, a Spice Girls és Jennifer Aniston ugyanazon a helyen

#52 A 17 éves Cameron Diaz, 1989

#53 Egy kép felér 1000 szóval – Amy Winehouse és Blake

#54 Helena Bonham Carter az 1989-es Cannes-i Filmfesztiválon

#55 Egy kávézó ablakán keresztül készült kép Marilyn Monroeról, 1952

#56 Drew Barrymore

#57 Jack Nicholson reggelizik

#58 Penelope Cruz, 1993

#59 Drew Barrymore, 1996

#60 Julia Roberts

Egy Instagram felhasználó régi, alig látott fotókat posztolt sztárokról II.

Previous article

25+ ötletes illusztráció Ben Chentől a popkultúra által inspirálva

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Bulvár