0

Pécsett már öt éve az ősz egyik legnagyobb eseménye, idén pedig Budapesten is megízlelhetjük milyen egy karneváli forgatag, szambatáncosokkal és dobosokkal: szeptember 14-én a Pécs City Karnevál Warm-Up buliján az Irie Maffia és a PASO diktálta ütemekre vegyülhetünk el mind a karneváli forgatagban.

Ki mondta, hogy karneváli hangulat csakis Rióban vagy Velencében lehet? A Pécs City Karnevál immáron ötödjére igyekszik bizonyítani, hogy egy hazai város utcái is lehetnek legalább ennyire színesek és pezsgők! A Pécs City Karnevál tulajdonképpen egy hatalmas, egész napos utcai buli jelmezes felvonulással, aminek a végén – csak úgy, mint Rióban – a város éjszakai szórakozóhelyein pörög tovább a party. Ezúttal azonban nem kell Pécsig mennünk, hogy mi is megízlelhessük a karneváli forgatagot, az ugyanis egy bemelegítő party képében házhoz jön hozzánk a Budapest Parkba, szeptember 14-én!

A forró, karneváli hangulatot tarka, szambatáncos lányok és a Z-Drums dobcsapata alapozzák meg, ha pedig a testünk már felvette az ütemet, akkor az Irie Maffia és a PASO koncertjére rázhatjuk tovább, akiknél kutatva se találnánk alkalmasabb bandákat egy efféle őrülethez.

A koncertek után a Nagyszünetben az afterpartyról a Babylon Records DJ-i gondoskodnak, azaz Aghnie, Hatahh, glxy, és Gyal Fatale, tropical, trap, house és bass ízű lemezeikkel. Kóstolj bele te is milyen egy fergeteges karnevál Magyarország egyik legmenőbb egyetemi városában, Pécsett – mindezt a Budapest Parkban!

Pécs City Karnevál:

 

 
 

Budapest Park, 2017.09.13.

Több újítással és szuper fellépőkkel közeledik a 2017-es SZIN

Previous article

Szabó Győzőnek „saját gyapja sem állhat útjába”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.