0

Megtartjuk idén is a hagyományos januári vásárunkat, ahol minden évben sok száz menyasszony vásárolhatja meg álmai ruháját hihetetlenül alacsony árakon. Mivel hatalmas az érdeklődés, most 2 napig tart, vagyis szombaton ÉS vasárnap is, hogy biztosan mindenkinek jusson egy meseszép ruha!

Elhozzuk NEKED a legújabb ruhákat! 900 ELADÓ ruha egy helyen, egyetlen hétvégén! Nem kell több tucat üzletet végigjárnod, katalógusból vagy netről rendelgetned, idegeskedned és várnod, mert ezen a hétvégén 900 ruha közül azonnal próbálhatsz, és csak azt viszed el, amelyik a legjobban tetszik!

 

Most még nagyobb helyszínen, az eddigieknél több ruhával! Ez egy igazi nagyszabású kiárusítás/vásár lesz, csupa eddig sosem látott ruhával. A helyszín is új, az Örs vezér téren a SUGÁR üzletközpont második emeletén leszünk, a mozi mellett! Könnyen megközelíthető helyen mind tömegközlekedéssel, mind autóval (első 3 óra parkolás INGYENES).

Lesznek koszorúslány, illetve menyecskeruhák is akár 50% kedvezménnyel

Az eddigi legnagyobb választékkal készülünk, ugyanis még sosem volt 900 ruhánk egyetlen vásáron, de sehol az országban sem volt még….EDDIG.

Kedves menyasszonyok, eljegyzésben lévők és mindenki aki az esküvőjére a legszebb ruhát szeretné, kivételesen jó áron!

Szeretnénk Nektek egy igazán különleges alkalmat biztosítani arra, hogy megtaláljátok álmaitok ruháját. Ezért 900 eladó (többnyire teljesen új, de sok-sok használt) ruhát KIÁRUSÍTUNK! Ezek nagy részét eddig sehol sem láthattátok, tehát itt az alkalom, hogy egy igazán egyedi ruhát vegyetek a Nagy Napra, akciósan.

MENNYIBE KERÜLNEK A RUHÁK?

Törekedünk a legalacsonyabb árakra, ezért 20 ezer forint és 140 ezer forint között lesznek, vagyis szinte féláron, mint máshol!

Természetesen amennyiben kell, tudtok fátylat is venni ott helyben a ruhátokhoz, hogy az összhatás garantáltan WOW legyen.

Hasznos infók:

Helyszín: SUGÁR ÜZLETKÖZPONT, Örs vezér tere, II. emelet, a mozi mellett

Időpont: 2018. január 20.-án szombaton, és 21.-én vasárnap 9-18 óra között

Választék: Több mint 900 ruhával készülünk, hatalmas választékkal, ami eddig még sosem volt

Vásári kedvezmény csak ezen a napon: sok-sok ruha FÉLÁRON lesz kapható

 

Mivel ez egy nyílt nap, jellegénél fogva nem kell bejelentkezni, bárki jöhet és szabadon próbálhat. Minden menyasszony kap természetesen segítséget, profi munkatársaink segítenek választani (próbálni csak velük lehet). Érkezéskor mindenki kap egy sorszámot, hogy tudjuk, ki mikor kerül majd sorra.

Amennyiben pedig alakításra szorulna a ruha, szuperügyes varrónőket tudunk ajánlani!

A helyszínen őrzött ruhatár, rengeteg szék és üdítő is lesz!

Fizetni csak készpénzzel lehet a helyszínen. Természetesen a ruhát azonnal elvihetitek.

Nagy szeretettel várunk Benneteket egy igazán különleges kiárusításra, hiszen sehol sincs ennyi eladó ruha és ekkora választék! A tavalyi BASIC kollekciónk ruhái közül is most lehet válogatni, amelyeket használtként eladunk, sok esetben 50% kedvezménnyel.

Az ország legnagyobb menyasszonyi ruhavására teljesen INGYENES! Érdemes csatlakozni, mert 30 darab fitness napijegyet is kisorsolunk majd.

Esküvő Kiállítás és Vásár 2018 Pécsen

Previous article

Könyvajánló: 7 sikerlistás könyv, amit érdemes elolvasnod a Hobbi, szabadidő kategóriában

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Család