Németh Kristóf: „Egy életre tervezünk Judittal”

40 éves lett a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf számára a születésnapok nagyon bensőséges ünnepek, amit csak szűk családi körben szokott megünnepelni. Családjukban hármas születésnapot szoktak ülni novemberben, mert rajta kívül az édesanyja és kisfai, Lőrinc is ünnepel. Idén, amikor a negyedik x-et töltötte be mégis szakított a hagyományokkal és kedvesével, Judittal elszökött a fővárosból a magyar Afrikába, ahol kettesben töltöttek néhány meghitt napot.

nemeth-kristof-es-judit-10
nemeth-kristof-es-judit-8

„Először Lóci fiammal jártam a Bambara Hotelben. Akkor még kicsi volt és nagyon megörült „Szurcsinak” a szállodától kapott kis szurikátának, aki a mai napig az ágyát díszíti otthon – emlékszik Kristóf – már akkor felfedeztem, hogy a gyermekbarát szállodának számtalan romantikus zuga is van, ahol a kedvesemmel bújhatok el egy kicsit. Most pedig még az alkalmat is megtaláltuk rá a párommal.”

Kristóf és Judit lassan fél éve járnak együtt, már össze is költöztek és az Fővárosi Operettszínház bájos táncművésze hamar elnyerte párja kisfiának a bizalmát.

„Lócival jó barátok lettünk. Most mikor megtudta, hová utazunk az apukájával rögtön a lelkemre kötötte, hogy a szurikátákat ki ne hagyjam, simogassam meg a nevében. – mosolyog Judit.

nemeth-kristof-es-judit-7

„Örültem, hogy most a kedvesemmel érkezhettem a Bambara Hotelbe, ami számomra az igazi lélekoázis. A szálloda teljes egészében afrikai hangulatot sugároz. Judittal nagyon élveztük a természet közelségét idéző, széna-, és panoráma szaunát, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az őszi fák sűrűjére. Órákig tudtunk relaxálni a Száhel wellnessben, ahol közben apró halak dolgoztak a lábunkon” – meséli Kristóf – aki imádja, és nagyon hasznosnak tartja a halpedikűrt, ellenben Judittal, aki nagyon csiklandós.

nemeth-kristof-es-judit-5
nemeth-kristof-es-judit-3

„Kristóf kedvéért persze bevállaltam, hogy beteszem a lábam a halak közé – emlékszik a táncművész – többszöri nekifutásra sikerült is, persze ő jókat kacagott a próbálkozásaimon. Én pedig a szállodával szövetkezve egy kis meglepetéssel is készültem neki– mosolyog. - Kristófot egy szülinapi tortával leptük meg, amin láttam, hogy el is érzékenyült egy kicsit. A szállodában töltött néhány nap a romantika jegyében telt el. A barlangfürdő varázslatos színvilága teljesen elbűvölt. A Kanaga love szobában rózsaszirmokkal hintett fürdőben pezsgőzhettünk.”

nemeth-kristof-es-judit-4

„Lassan már fél éve, hogy együtt vagyunk Judittal – veszi át a szót a Játékszín igazgatója. Ez egy kapcsolatban még nem túl hosszú idő, mégis azt hiszem, hogy komoly szerelem a miénk, egy életre tervezzük. Sikerült Judittal teljesen egymásra hangolódnunk, nagyon szeretjük egymást. Télen szeretnék ismét visszatérni a Bambara Hotelbe, egy családi pihenést tervezek, ahol Judit mellett a kisfiam, és édesanyám is részt venne.”

FényPont-Média Produkciós Iroda és PR Ügynökség

nemeth-kristof-es-judit-1
nemeth-kristof-es-judit-2

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tanfolyamok széles választékban