0

LOFFICE ÍZEK A VÁROS FELETT

 
Novemberben nyit a Taste Loffice, Budapest első közösségi bisztrója és penthouse rendezvénytere/
 
November 6-án a nagyközönség is megismerheti a Loffice legújabb kezdeményezését. A Paulay Ede utca 55. szám alatti Loffice bázis Budapest első közösségi bisztrójával bővül. A magasan a város felett nyíló Taste Loffice nemcsak a pesti gasztroéletet frissíti fel, hanem egyedi design- és művészeti koncepcióval bíró penthouse rendezvénytérként is funkcionál majd.

A 2015-ben Bécsben megrendezett Central European Startup Awards-on „Közép-Európa Legjobb Coworking Irodája” díját is elnyerő Loffice négy budapesti és egy bécsi közösségi irodát működtet. 2009-ben első hazai helyszínét a VI. kerületi Paulay Ede utcában, a Zeneakadémia régi kottanyomdájában alakította ki. Az eredeti állapotában helyreállított, megújuló energiaforrásokkal működő hatszintes gyárépület legfelső emeletén nyílik most a Taste Loffice, ahol az ínyenc gasztrorajongók mellett az egyedi rendezvénytérre vágyók is megtalálhatják kedvenc helyüket.

A Klementz testvérek, Panni és Kata által üzemeltetett coworking iroda Taste Loffice csapatához a sok éves vendéglátói tapasztalattal rendelkező Páli Orsolya csatlakozott. “A célunk az volt, hogy létrejöjjön egy olyan nyitott tér, ahol a coworkerek mellett bárki lazíthat, találkozhat, élményeket cserélhet munka után vagy akár közben. Emellett ez Budapest első közösségi bisztrója és penthouse rendezvénytere, a ‘penthouse’ fogalmának tökéletesen eleget téve: nagy teraszos, két irányban panorámás tér a loft épület legfelső szintjén, ahol a lift is közvetlenül a vendégtérbe nyílik.” – meséli Klementz Kata, a Loffice társalapítója és a Taste Loffice egyik megálmodója.

A közösségi bisztró és rendezvénytér kialakításáról a Loffice belső tereit is megvalósító kreatív csapat gondoskodott. Az enteriőr ezúttal is a Szupernova Design, a grafikai megjelenítés pedig Willem van de Ven holland grafikus munkáját dicséri.

Hétvégi brunch és “TASTE Modern”

 
A Taste Loffice hetente megújuló reggeli és ebédmenüt, előre meghirdetett tematikus vacsorákat és afterwork összejöveteleket kínál. Várható még hétvégi bruncholás, közösségi főzés is. A bisztró csapata a friss, természetes, szezonális, tápanyagokban gazdag, könnyű ételeket, a helyi és nemzetközi konyha egyszerű és kreatív kombinációját részesíti előnyben, emellett nagy hangsúlyt helyezve az alapanyagok eredetére, származási helyére és az ésszerű árazásra.

A Loffice alapításától fogva kitűnt számtalan művészeti kezdeményezésével és ez a közösségi bisztróban is helyet kap egy úgynevezett 4-es művészeti koncepcióval. A térben a „TASTE Modern” elnevezésű galériafelületre kerülnek majd ki havonta az újabb és újabb művek a szintén coworker Artmagazin válogatásában.

A bisztró kiemelt falán fiatal alkotók videómunkáit élvezhetik a betérők, míg a lépcsőházba vezető folyosón gyerekkorunk kifestőkönyve kel életre. Ez az organikus színezőkönyv korhatár nélkül várja azokat, akik a „jót enni, jót tenni” szellemében a LOFFICE jótékonysági akciójának alkotó résztvevőivé kívánnak válni. A művészeti koncepció negyedik elemét pedig az ON THE TOP képes beszélgetéssorozata adja, melyben Winkler Nóra szakmájuk csúcsán lévő vendégeivel beszélget, akik magasan, a belváros tetején mesélnek képek kapcsán magukról, történetekről, munkáról, ízekről és életről.

A Taste Loffice ezentúl tovább erősítheti a LOFFICE csapatának közösségi szemléletformáló, a vállalkozói kultúrát segítő tevékenységét, izgalmas színt csempészve a pesti gasztro- és rendezvényes palettára.

Visszavárja Mága Zoltán hegedűművészt az amerikai közönség

Previous article

Egységes tanulmányi rendszer jön létre a felsőoktatásban

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Egészség