0
A műsorvezető Szebeni István és felesége Anita áprilisban váltak szülővé. Azóta minden napjuk a kisfiúk, Patrik igényei szerint alakul.

István és Anita nagyon élvezik a szülői szerepet, azonban saját magukra az utóbbi időben nem sok idő jutott. „Patrik 5 hónapos még csak, 24 órás felügyeletet igényel, – mondja a büszke apuka – bár nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba, mégis szüksége van az édesanyja állandó közelségére. Mióta kisfiúnk megszületett kevesebb időt töltünk kikapcsolódással, ezért határoztunk úgy a feleségemmel, hogy nagymama segítségét is igénybe vesszük, és elutazunk négyesben néhány napra vidékre.”

A műsorvezető választása a Szent Orbán Erdei Wellness Hotelre esett, ahol a családi pihenés mellett a romantikázásra is volt lehetősége a feleségével. „Az erdő közepén, rönkfából épült szálloda már önmagában is nyugalmat árasztott. – veszi át a szót Anita – Nagyon nagy kihívás az anyaság, imádom a kisfiam, most körülötte forog minden. Viszont szükségünk volt a férjemmel egy kis magánéletre is, ezért megkértem anyukámat, hogy kísérjen el minket az erdei wellness pihenésre. A büszke nagymama nagyon örült az ötletnek, így legalább „kisajátíthatta” magának egy kicsit az unokáját.”
„Amíg anyukám a kisfiammal játszott vagy éppen altatta, addig volt egy-két lopott fél óránk, és tudtunk a férjemmel fürdeni, piheni, sétálgatni, szaunázni. – mondja mosolyogva a műsorvezető felesége. „Volt, hogy csak ültünk az erkélyen és hallgattuk a madarak csicsergését, néztük a tájat. A zsúfolt hétköznapokban nincs ideje az embernek így megállni, és csak mélázni. – meséli István. Miközben a Nagybörzsönyi szálloda erdei hangulatában kettesben pihentünk, anyósom időnként megjelent a kicsivel nálunk, hogy minden rendben van, nyugodtan pihenjünk tovább. Természetesen, amikor Patriknak nem volt éppen alvóideje, ő is ismerkedett a vízzel, nagyon tetszett neki a pancsolás.”„Főleg a citrom karika, amibe bele haraptatta az édesapja – nevet fel Anita.”

A műsorvezetőnek és a feleségének jót tett a pár napos pihenés. Feltöltődve térnek vissza a hétköznapokba. A nagymama is kellemes élményekről mesélt, és megígérte a fiataloknak, hogy legközelebb is szívesen velük tart, ha pihenni támad kedvük.

FényPont-Média Produkciós Iroda és PR Ügynökség

Egységes tanulmányi rendszer jön létre a felsőoktatásban

Previous article

Németh Kristóf: „Egy életre tervezünk Judittal”

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Bulvár