0

Már nagyon várjuk az idei SZIN-t, hogy fesztiválozzunk még egyet utoljára ebben az évben. Sajnos a SZIN közeledte azt is jelzi, hogy nem soká véget ér a nyár, éppen ezért megérdemeljük, hogy tomboljunk még egy jót előtte. Szuper fellépőkből természetesen nem lesz hiány.

A magyarok közül a már megszokott paletta idén is ott lesz, mint a Brains, Irie Maffia, Punnany Massif, Majka & Curtis, a Wellhello, a Halott Pénz, 30Y, és még sorolhatnánk végeláthatatlanul. A külföldiek közül olyan nevek lépnek majd fel, mint a többszörösen díjazott román énekesnő, Inna, vagy a pár éve La La La című slágerével híressé vált Naughty Boy. A keményebb hangzást kedvelőknek pedig a brit Enter Shikari szolgáltatja majd a talpalávalót.

Idén nem lehet panasz a SZIN marketing osztályára, hiszen az újságokban és az interneten, és országszerte nagyobb fesztiválokon is gyakran jelen voltak, a Facebookon pedig szinte minden nap olvashatjuk az új posztokat. Ebben az évben a fesztivál arcának Anger Zsoltot kérték fel, aki szegedi születésűként örömmel vállalta ezt a címet. Egy pár részes minisorozat leforgatását ötlötték ki a szervezők, amelyben a színművész mindenféle jó tanácsokkal látja el a fesztiválra érkezőket a maga sajátságos stílusában, illetve az itt töltött évekről is hallhatunk apróbb anekdotákat. Olyan helyszíneken zajlott a forgatás, mint a Szeged pályaudvar, Dóm tér, a Tisza-part, vagy az Űrhajós utcai panelház, ahol Anger Zsolt felnőtt. Íme egy kis ízelítő:

A fellépőkön kívül több újdonsággal is szolgál a fesztiválozók számára a 2017-es SZIN. Ilyen például a Premium Camp. A kezdeményezés lényege, hogy az egyébként ingyenes sátorozás mellett a fesztiválozóknak lehetősége volt 2000 Ft-ért Premium Camp jegyet váltani, ami gyakorlatilag belépőt jelent a kempingen belül egy prémium sátrazós helyre. Ez a prémium kemping egy elkerített, őrzött terület, extra hűvös helyen. A jegyet vásárlók számára a szervezők biztosítanak elkerített tusolót és ÖKO WC-t, telefon töltőpontot, illetve ezen felül még minden reggel SZIN Vitaminkoktéllal kedveskednek az előző esti bulitól még kómás fiataloknak. Mindezt azért írom múlt időben, mert július végére már el is fogyott az összes jegy.

Elég nagy újítás történt a beléptetési rendszerben is. A fesztivál területére ugyanis idén CSAK SZEMÉLYI AZONOSÍTÓ OKMÁNNYAL tudsz majd belépni. A bejáratnál ezt az igazolványt bescannelik, és összekapcsolják a karszalagoddal, így a későbbiekben csakis te tudsz majd bejutni vele a fesztiválra. Ezután pedig minden újbóli belépéskor leolvassák majd a karszalagod QR kódját, így azonosítják, hogy tényleg te vagy az.

A jegyértékesítést tekintve 2017-ben bevezették a gyerek jegyet 3990 Ft-os áron 7-14 éves korig, ami csak elővételben vehető meg augusztus 20-ig. Kedveztek a középiskolásoknak is, akik középiskolás diákbérletet válthattak május 2. és május 12. között 14000 Ft-ért. És nem utolsó sorban a szervezők gondoltak az újdonsült egyetemistákra is, így az SZTE-s gólyák július végéig 15990 Ft-os áron vásárolhatták meg bérletüket.

Bővelkedett tehát újításokban az idei szervezés, így már csak azt reméljük ismét felejthetetlen buliban lesz részünk, ugyanúgy mint az elmúlt években.

 

5 lélegzetelállító kirándulóhely Stájerországban

Previous article

Karneváli hangulat a Budapest Parkban

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.