Tökéletes ajándékokkal lepnéd meg ismerőseidet? – Ajándékozz csillagjegyek alapján!

Sokszor nem könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot ismerőseinknek, főleg, ha nem közeli barát vagy családtag az illető. Az ajándékozott csillagjegye azonban elárulhatja nekünk, milyen típusú ajándéknak örülne biztosan.

bak-horoszkop

Bak: a Bak nagyon fegyelmezett, felelősségteljes és gyakorlatias, mások szemében sokszor túl komolynak látszik. Szuper ajándék lehet a Bakok számára egy bőrkötésű határidőnapló.

vizonto-horoszkop

Vízöntő: A Vízöntőket minden vonzza, ami a mindennapitól eltér, így kiváló ajándék lehet számukra egy gourmet ajándékcsomag különleges fűszerekkel, olajokkal, mártásokkal. A Vízöntőket gyakran érdeklik a művészetek, így egy művészeti album, vagy kiállításra, koncertre szóló jegy is tuti meglepetés lehet karácsonyra.

halak-horoszkop

Halak: A Halak empatikusak, szeretnek gondoskodni másokról, imádják az állatokat, így egy állatos naptárnak vagy bögrének biztosan örülnek.

kos-horoszkop

Kos: A Kos csillagjegyben születettek céltudatosak, individualisták és kissé anyagiasak, így mindenképp márkás ajándékot keress Kos ismerősödnek!

bika-horoszkop

Bika: A Bika jegyében születettek nyugodtak, barátságosak, békések, kitartóak és szívósak. Realisták, szeretik a megszokott dolgokat, így az ajándék kiválasztásánál mindenképp olyan dolgot válassz, amit ismer és szeret, például meglepheted a kedvenc csokijával, kávéjával, teájával.

ikrek-horoszkop

Ikrek: tevékenyek, ötletekben nagyon gazdagok. Életrevaló kezdeményezéseik vannak elsősorban olyan területeken, ahol valamit szebbé, ízletesebbé lehet tenni. Szeretik a társaságot és a gyermekeket. Ízlésben és viselkedésben hajlanak a különlegességre. Egy izgalmas lakberendezési tárgynak biztosan örülnek.

rak-horoszkop

Rák: Roppant igényes, mindig több akar lenni másoknál, sokszor a saját erejéből, néha mások segítségével. Kívülről szerénynek látszik, de rendkívül céltudatos és anyagias. Remek ajándék lehet a Rák csillagjegyben született ismerősünknek egy motiváló, szemléletfejlesztő könyv, esetleg egy márkásabb ruhadarab.

oroszlan-horoszkop

Oroszlán: Az Oroszlánok tekintélyparancsoló emberek, megkívánják, hogy személyük legyen az események, a társaságok középpontja, hogy körülöttük forogjon minden. Az Oroszlánok szeretnek reprezentálni, fontos számukra az etikett, így mindenképpen a kapcsolatotoknak megfelelő árkategóriájú és minőségű ajándékot válassz a részükre. Egy minőségi bor vagy csokoládé jó választás lehet a részükre.

szuz-horoszkop

Szűz: Aki ebben a jegyben született, erősen intellektuális beállítottságú ember, aki nagyon érdeklődik a házias dolgok iránt. A Szűz eszes, éles logikájú, gyors felfogóképességű, munkakedvelő, kitartó és türelmes. Különlegesen jó megfigyelőképessége van, bele tud merülni a dolgok legkisebb, legaprólékosabb részleteibe. Érdemes valamilyen hobbitanfolyamot ajándékozni nekik, például bonbonkészítő vagy tortadíszítő tanfolyamot.

merleg-horoszkop

Mérleg: A Mérleg minden tekintetben kifinomult, érzékeny embertípus, aki szereti a zenét, a szép ruhát, a kozmetikát, és a vidám szórakozásokat. Élményajándékok közül koncert- vagy színházjegyet érdemes venni a Mérleg jegy szülötteinek.

skorpio-horoszkop

Skorpió: Az élvezetek finomabb, gyakran rafináltabb formáihoz vonzódik, és minden viszonylatban igen kifinomult az ízlése. Hatalmas képzeletvilággal rendelkeznek, így egy izgalmas regény tökéletes ajándék lehet a számukra.

nyilas-horoszkop

Nyilas: Optimista, kedélyes természet, gyakran vallásos nézetekkel. Ritkán néz az adott tények mélyére, melynek realitását sokszor tagadja, vagy egyszerűen nem ismeri el. Könyvek közül az ezotéria, a vallás és mitológia témaköréből érdemes válogatni Nyilas csillagjegyű ismerőseinknek.

Tagged with:     , , , , ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tanfolyamok széles választékban