0

Ma már a vállalkozás indítás nőként sem az utópisztikus álom kategóriájába tartozik, sokkal inkább elérhető célként tűzhető ki. A bejegyzés nem titkolt szándéka adni egy bátorító motivációs löketet akkor, ha egy ideje fontolgatod már az önálló vállalkozás indítását.

A vállalkozás indítás női szemmel is temérdek előnnyel kecsegtet

Sokféle vágy sarkallhat nőként arra, hogy sikeres vállalkozás formájában váltsd valóra az álmaid. Van, akit az anyagi függetlenség elérése motivál, másokat a bizonyítási vágy hajt, és olyan is akad, aki a szabadon maradt óráinak a kitöltéséhez választja ezt a formátumot.

Az viszont közös nevező, hogy a vállalkozás indítást mind szédítően izgalmas utazásként éljük meg. Lesznek persze hullámhegyek és völgyek is, a siker ugyanis nem jön magától. De a folyamat közben magadra szedett tudás erősebbé és tapasztaltabbá tesz. Ahogy mondani szokás, „az út maga a cél”.

Elképesztően sokféle izgalmas vállalkozásötletet valósíthatsz meg

Százféle vállalkozásötlet kínálja tálcán magát előtted, neked csak választanod kell közülük. Indíthatsz például webáruházat olyan termék porfólióval, amiben járatosnak számítasz, mások pedig szívesen fizetnek értük.

Építhetsz tanácsadói üzletet olyan problémára kínálva megoldást, ami sokaknak jelent fájdalompontot. De kitanulhatsz egy teljesen új készséget is, hogy az újonnan felszedett tudást pénzre váltva organikusan növekedjen a vállalkozásod.

Rengeteg sikeres magyar vállalkozó nő példájából meríthetsz inspirációt

Egy szimpla Google kereséssel gyorsan kiderítheted, hogy a sikeres vállalkozás indítás nőként igenis lehetséges. Olyan ez, mint amikor először futották 10 másodpercen belül a 100 méteres síkfutást. Ahogy az első ember teljesítette a lehetetlent, az ő példáján felbuzdulva egyre többen vittek véghez hasonlót.

A legjobb pedig, hogy nem vagy egyedül az ambícióddal. Ha a környezetedben nem is igazán akad vállalkozó ismerős, az internet segítségével pikk-pakk csatlakozhatsz egy támogató közeghez.

Beléphetsz ingyenes Facebook csoportokba, hogy eszmét és tapasztalatot cserélj más női vállalkozókkal. De válthatsz klubtagságot olyan online közösségekbe is, ahol a kapcsolatépítés mellett folyamatosan tanulhatsz is a vállalkozói léről nőként.

A vállalkozás indítás nőként akár gyerek mellől is megoldható

Könnyen lehet, hogy nőként a vállalkozói szereped mellett a gondoskodó anyai, valamint az odaadó párkapcsolati szerepben is helyt kell állnod. Nehéz feladat, ugyanakkor korántsem lehetetlen.

Minden csak akarás, szervezés, no meg logisztika kérdése. Hogyha eltökélt szándékod a sikeres vállalkozás indítás nőként, akkor előbb vagy utóbb sikerül majd megoldani minden felmerülő nehézséget. Optimális esetben pedig a környezeted is megértő lesz, hiszen valahol értük is csinálod az egészet.

5+1 TIPP, hogy mire is jó karantén ideje alatt az otthonmaradós időszak?

Previous article

Intimitás a karanténban – így őrizzük meg a vágyat a négy fal között

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Család