0

Az Activia Fusion különleges, ingyenes rendezvényre hív minden jógaszeretőt május 21-én. Ötvözzük az élvezeteket az egészséges életmóddal ezen az egyedülálló délelőttön, és jógázzunk komolyzenei kíséret mellett a Városligeti-tó víztükrén, Kriston Adrienn jógaoktató instruálásával, Budapest egyik legkedveltebb parkjában!

Mindazok, akik május 21-én 10 órától kilátogatnak a Városligeti-tóhoz, olyat látnak majd, amit hazánkban – sőt lehet, hogy az egész világon – még soha senki! Több tucat ember jógázik majd a tó vízén, egy különleges színpadon, mialatt a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara komolyzenei darabokkal biztosítja a kellemes és nyugtató zenei aláfestést.

Az órákra az interneten lehet jelentkezni, és a szervezők egyaránt várják azokat, akik a jelentkezést követően a tavon, a víz felszínén szeretnének jógázni, és azokat is, akik regisztráció nélkül inkább csak nézőként vagy a teraszon jógázva szeretnének részesei lenni ennek a lélegzetelállító programnak.

A rendezvényen aktívan részt vesz Oravecz Nóra és Szalóki Ági is, akik szintén közös jógázásra várnak mindenkit. Nóra elmondta: “Hozzám hasonlóan sokan élnek pörgős életet, amiben kész mutatvány időt találni magunkra. Ám ha nálad is, ahogy nálam is a testi-lelki egyensúly élvez prioritást, akkor megtalálod a módját, hogy időt szoríts egy kis énidőzésre a naptáradban.

Pontosan emiatt szántam rá magam arra, hogy az edzések mellett elkezdjek jógázni is, hiszen a meditáció mellett ez az a valami, ami sokat segít a testi-lelki egyensúly megtartásában. Szóval ez a nap egy nagyszerű alkalom lesz arra, hogy a kedvenc budapesti elvonulós-kikapcsolós helyszínemen próbáljak talpon maradni”, míg Szalóki Ági Sri K. Pattabhi Jois indiai astanga jógamestert idézve a következő tanácsot fogalmazta meg: “Gyakorolj, a többi jön magától”

A jóga egyre népszerűbb mozgásforma, amelyben a testi-lelki egyensúly egyaránt fontos, és ez jellemzi az Activia Fusion termékeit is, amelyekben a hófehér joghurt két izgalmas ízből összeállított gyümölcságyon fekszik, ezáltal ötvözi az egészséges életmódot az élvezettel. A Kamarazenekar, a csodás környezet és különleges tavon végezhető ászanák gondoskodnak a kikapcsolódásról. Az esemény különlegessége továbbá, hogy habár világszerte egyre többen jógáznak, egy tó felszínén vízijógázni csak keveseknek volt lehetősége.

Az “Activia Fusion Vízijóga” rendezvény nyilvános és mindenki számára ingyenes. Annak érdekében, hogy biztosan maradjon hely a limitált víziszínpadon, a szervezők kérnek minden érdeklődőt, hogy ezen a weboldalon regisztráljanak valamely jógaóra-időpontra.

Az órák 45 percesek lesznek, Kriston Adrienn instruktor vezetésével, kezdőknek és haladóknak is megfelelő gyakorlatokkal. A Városligeti-tóban és partján május 21-én (esőnap május 23.) 10 és 14 óra között az Activia Fusion 3 egymást követő jógaórával várja a mozgásforma szerelmeseit, illetve mindazokat, akik most ismerkednek a jógával, vagy csak szeretnének néhány órára kiszakadni a rohanó városi forgatagból.

További sajtóinformáció:

Weboldal: Activia Fusion
Facebook-oldal: Facebook esemény

A legjobban fizetett művészettel kapcsolatos szakmák

Previous article

Bubbles Stories – Egy hely, ahol bármi megtörténhet.

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Egészség